Ring, maila eller skicka ett meddelande för att beställa

Telefon: 08-735 65 25 Eller 0760350750

 
k

Mail: kontakt@grevenobetjanten.com

 

Beställning/Avbeställning

Bufféer, tapas och á la carte beställs senast 7arbetsdagar före leverans. Minimibeställning 20 personer/portioner mer än 50% avbokning minst 2 veckor innan.

Mindre bufféer beställs senast 3 arbetsdagar före leverans. Minimibeställning 15 personer/portioner avbokning mer än 50% 2veckor innan, mindre ändringar 1 vecka innan.

Julbord avbokning minst 2veckor innan leverans. Exakt antal 7 arbetsdagar innan lev (mån-fred) . Minimi beställning 20pers.

Dagens lunch och lunchexpressen beställs senast 09.00 dag före leverans. Minimibeställning 10 personer/portioner.

Övrigt från cateringmenyn beställs senast kl 09.00 dag före leverans. Minimibeställning 10 personer/portioner

Alla priser är angivna exklusive moms. Momsen på mat  är 12%. Momsen på övrigt 25%.

Personal

Vi fixar personal till ert event.

Kock 450:- /tim ex moms.

Serveringspersonal 435:- /tim ex moms.

Minimidebitering 4 tim. Tid räknas från avgång till retur Gårdsvägen Solna.

Efter 00.00 debiteras 50% påslag på ovan angivna priser.

Ob- tillägg måndag till lördag 20.00-06.00 samt hela söndag 25:-/tim.

Hyrgods/Porslin

Vi kan erbjuda allt ni möjligtvis kan behöva.

Allt ifrån porslin till hela tältlösningar med bord och stolar.

Kontakta oss för att få en offert på det du behöver.

Vårt kök & restaurant

Personal

Vi som lagar maten och tar hand om dig under luncher, vid catering och i samband med event är:

Anders Gamrell-Ägare/Kökschef

Anna Klang-Ägare/Cateringchef

Christian Arkbrant -Ägare/ Allt i allo

Samt all vår underbara personal